LeLoméen.com
Mercredi 17 Janvier 2018
Bienvenue Invite!
Connexion à Le Lomeen
Inscription à LeLomeen

Vous etes ici : Accueil > Technologie > Quelle pompe à eau me faut-il?


Quelle pompe à eau me faut-il?

24/9/2014 Par: Pompe a eau 0 Commentaires Lu: 284 fois Bookmark and Share

Er zijn waterpompen van diverse soorten en maten voor verschillende toepassingen. In principe kan elke vloeistof worden gepompt, verschaft om het hebben waterpomp goed. De belangrijkste vraag is: Welke pomp heb ik nodig?

Ten eerste moet je weten wat je wilt doen. Hieronder vindt u een overzicht van alle transacties met een selectie van pompen.

Afvoer / drainage

Als het aftappen een bepaalde plaats (hetzij vanwege hinder of niet), wordt in het algemeen een lift pump. Een afvoerpomp is een waterpomp die is geplaatst in de waterbron. Het water wordt afgevoerd naar de gewenste locatie door middel van een afvoerpijp. Lift pomp maakt tillen helder water en geladen met vaste deeltjes. Gewoon voorzichtig de grootte van vaste deeltjes die kunnen passeren door de pomp. Een lift pomp kan worden gebruikt om ondergelopen kelders, putten, reservoirs en regenwater, bijvoorbeeld mest pits afvoer.

Pompen kelder

Voor een bijna volledige opdrogen van de ruimte, raden we de vacuümpomp kelder . De vacuümpompen kelder aspire tot ongeveer 2 mm van de grond. Dit type pomp wordt gebruikt voor de extractie van de licht / regenwater.

Oppervlak Pompen

Voor het besproeien van uw tuin, uw kas of uw land, kunt u kiezen voor een oppervlakte pomp . Oppervlakte pompen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen. Het grootste verschil is op het hoogtepunt van de repressie en de zuigpomp stroom diepte. Over de zuighoogte, hoe groter het drukverlies van water is belangrijk. Elk van de pomp wordt gekoppeld aan een systeem grafiek die de druk van het water op verschillende diepten.

Het vullen van vijvers of zwembaden

Het vullen van een vijver of een zwembad vereist een pomp die in staat het overbrengen van water onder hoge druk.

Transfer

De overdracht van geladen of helder water is het gebruik van een zelfaanzuigende pomp (meestal een oppervlak pomp). Een zelfaanzuigende pomp is voorzien van een toevoerleiding en een afvoerleiding. In het geval van een zelfaanzuigende pomp, wordt de inlaat buis geplaatst in de waterbron. Het is door dit dat de slang wordt getrokken in de pomp. Daarna wordt het water afgevoerd via de afvoerleiding.

Het verhogen van de druk van het water

De booster pompen (ook wel pressiegroepen) worden vooral gebruikt in woningen waar de waterdruk in de leidingen te laag wordt beschouwd. Deze pompen zijn ideaal voor oude huizen en oude waterleidingen naar de bovenverdieping appartementen.

Waterfontein

Om een ​​decoratieve gooien in uw zwembad te creëren, heb je een zwembad pomp nodig. Deze pompen circuleren water en kunnen fonteinen creëren.

Watercirculatie

Het water in de zwembaden moet circuleren om de verspreiding van schadelijke stoffen die het water levende organismen in het bekken kan schaden. De stroming van water bevordert ook de opname van zuurstof en kooldioxide, die essentieel is voor een gezonde water. Het is hetzelfde voor zwembaden, waar de watercirculatie is essentieel voor het behoud van een schoon en hygiënisch waterbad.

Gebruik van regenwater in het huis

Om regenwater te gebruiken in het huis, u een pomp regenwater nodig. Deze pompen mogelijk hergebruik van schoon water en regenwater. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van regenwater voor het doorspoelen van toiletten. 13.000 liter schoon drinkwater per persoon per jaar door te brengen in de badkamer. Pomp regenwater kunt u gedeeltelijk worden vervangen door de 13.000 liter schoon water door regenwater, water uit de gootsteen, douche water of bad.

Kies de juiste pomp

Heeft u hulp nodig het kiezen van de pomp u nodig nodig?

Pompeaeau.fr kunt u uw zoekopdracht te vereenvoudigen en verfijnen van de resultaten met behulp van de filters aan de linkerkant van de pagina.

Voor meer specifieke vragen, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of bel 0366 890 504 www.pompeaeau.fr tot 18.00 uur te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 9:00.

Vous pouvez etre intéressé par ces articles:

Commentaires

Par date Commentaires
Pas de commentaire

Commenter cet article

Vous devez etre connecté afin de poster un commentaire

Connexion a Le Lomeen
Inscription à LeLoméen